Prodaja in vzdrževanje računalniške opreme, projektorjev in klimatskih naprav
Tel: 051/ 224 - 113

Prodaja video projektorjev

Prodaja projektorjev se v podjetju TRGOFON d.o.o. izvaja že celo desetletje.

Vedno pa pri tem posegamo po izključno kakovostnih blagovnih znamkah, ki jih nudimo zadovoljnim slovenskim podjetjem in posameznikom in tako ohranjamo zaupanje strank.

Ker nismo vezani na določenega proizvajalca, tako nismo ozko omejeni na izbor optimalnega projektorja in strankam zato lahko ponudimo brezkompromisno rešitev. Za pravilno izbiro projektorja uporabljamo različne aplikacije proizvajalcev projektorjev dokončno izbiro pa potrdimo z večletnimi izkušnjami. Prav tako stranki nudimo dobavo kakovostnih električnih motoriziranih ali ročnih platen v vseh velikostih, uredimo primerno ozvočenje v domačem ali poslovnem okolju konferenčnih sejnih sob.
Izbira projektorja

 

 Za vse projektorje pa dobavljamo potrošni material in odlične ter ugodne žarnice za projektorje, skrbimo za vzdrževanje projektorjev, ter tako zagotovimo dolgo delovanje projektorja in visoko raven storitve našim kupcem. Našo izjemno ponudbo žarnic za projektorje (preko 41.000) si oglejte v naši spletni trgovini. Dobava v primeru naročila je običajno že naslednji delovni dan na vaš naslov.
Zarnice_logo_200

 

Vizika podjetja

TRGOFON d.o.o.
Uršičev štradon 26, 1000 Ljubljana
GSM: 051 224 113
e-mail: info@trgofon.com
SI38389401

Kje smo