Prodaja in vzdrževanje računalniške opreme, projektorjev in klimatskih naprav
Tel: 051/ 224 - 113

Nakup računalniške opreme

Nakup računalniške opreme

Nakup računalniške opreme

Nakup računalniške opreme v našem podjetju vedno prilagodimo izraženim zahtevam in tako zadostimo vsem potrebam in željam stranke. Takšen pristop k nakupu računalniške opreme zniža strošek nakupa in stranki prihrani razočaranje napačne odločitve po nakupu.


nasvet

Stranke potrebujejo svetovanje pri nakupu nove računalniške opreme, saj niso v dnevnem stiku z novostmi in tehnologijami, ki se danes dnevno pojavljajo na tržišču. Prav tako so potrebe potrebe in želje strank zelo različne, zato je še toliko bolj pomemben dober in pameten nasvet že pred nakupom.
Drugje odločitev največkrat temelji na podlagi izkušenih prodajalcev katerih fokus je izključno prodaja in zato pogosto nudijo opremo izjemno slabe kvalitete in vas, prej kot je potrebno, prisilijo v ponoven nakup.

 top3.si

Spletna trgovina
Poleg tovrstne prodaje računalniške opreme s svetovanjem, pa si lahko uporabniki, ki so dovolj tehnološko osveščeni in točno vedo kakšno strojno opremo potrebujejo za svoje delo, sami izberejo primeren računalnik, prenosnik, delovno postajo, monitor ali ostalo računalniško opremo v naši spletni trgovini za res konkurenčno ceno.

Technical-Support

Stremimo k temu, da stranki ponudimo racionalen – optimalen nakup v skladu z dejanskimi potrebami. Poleg tega pa vam nuditi tehnično podporo ves čas uporabe pri nas kupljene opreme. Z izkušnjami, ki jih imamo, strankam vedno zagotavljamo nakup izključno kvalitetne računalniške opreme za primerno ceno, saj je le kakovostna oprema pogoj za dolgoročno zadovoljstvo naših strank.
S tem gradimo in dolgoročno ohranjamo zaupanje, saj se zavedamo, da je to ključnega pomena za dobro in uspešno poslovanje v prihodnosti.

Vizika podjetja

TRGOFON d.o.o.
Uršičev štradon 26, 1000 Ljubljana
GSM: 051 224 113
e-mail: info@trgofon.com
SI38389401

Kje smo